«Χτυπάει» δίδυμο από Σαουθάμπτον η Λίβερπουλ!

Πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών αναμένεται να καταθέσει η Λίβερπουλ προς τη Σαουθάμπτον, ώστε να αποκτήσει τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Σαμ ΜακΚουίν τον προσεχή Γενάρη!



«Χτυπάει» δίδυμο από Σαουθάμπτον η Λίβερπουλ!
Παρά την θετική πορεία της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τα κενά στην άμυνα των «κόκκινων» είναι εμφανή, γι’ αυτό και η προσοχή στρέφεται μεταγραφικά πλέον στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, βάζοντας ... βαθιά το χέρι στην τσέπη!
 
Ο κεντρικός αμυντικός της Σαουθάμπτον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα στον Γιούργκεν Κλοπ και θα αποτελούσε ενδεχομένως μια ιδανική επιλογή για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Εκτός του 25χρονου Ολλανδού, η Λίβερπουλ εξετάζει έντονα και την περίπτωση του Σαμ ΜακΚουίν. Μάλιστα, το συμβόλαιο του με τη Σαουθάμπτον εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, και το γεγονός πως δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του, δίνουν έξτρα πιθανότητες ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή.

Mε την απόκτηση του Σαμ ΜακΚουίν θα έκλεινε και το θέμα του αριστερού οπισθοφύλακα στη Λίβερπουλ, από τη στιγμή που εκεί δοκιμάζεται κατά περιόδους ο Τζέιμς Μίλνερ, ενώ ο Αλμπέρτο Μορένο δεν έχει πείσει άπαντες με την απόδοση του.