Γκιγκς: «Θέλω ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες»

Έτοιμος να εξετάσει τις επιλογές του ώστε να δουλέψει σε σύλλογο που θα έχει υψηλές απαιτήσεις είναι πλέον ο Ράιαν Γκιγκς. 



Γκιγκς: «Θέλω ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες»

Μετά το ρόλο του βοηθού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ, ο Ράιαν Γκιγκς είναι πλέον έτοιμος να συζητήσει με ομάδες, ώστε να δουλέψει ως πρώτος προπονητής.

Παρά το γεγονός πως ο Ουαλός έφτασε κοντά στο να αναλάβει τη Σουόνσι τον περασμένο Οκτώβριο, οι «κύκνοι» κατέληξαν στη λύση του Μπομπ Μπράντλεϊ. Ο 42χρονος θρύλος της Γιουνάιτεντ όμως δεν πτοείται, καθώς θέλει να επιλέξει μία ομάδα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

«Αν υπάρχουν ομάδες που ταιριάζουν με τις δικές μου φιλοδοξίες και έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμένα και δουλεύουν με τον τρόπο που θέλω, δηλαδή να δουλεύουν με τις ακαδημίες, να είναι ομάδες με καλή διοίκηση και ρεαλιστικές φιλοδοξίες, τότε θα μπορούσα να συζητήσω μαζί τους», τόνισε ο Γκιγκς.

Στη συνέχεια ο Ουαλός αναφέρθηκε στην επαφή που έχει πλέον με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο βλέπει πια σαν μέντορα και ακούει τις συμβουλές του: «Μιλάω πάντα με τον Σερ Άλεξ. Πως θα μπορούσα να μην το κάνω, όταν αυτός ο άνθρωπος έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό τη ζωή και την καριέρα μου. Όταν βλέπει ότι το όνομά μου ακούγεται για ομάδες, θα με πάρει τηλέφωνο και θα με ρωτήσει τι σκέφτομαι. Πλέον μιλάω περισσότερο μαζί του σε σχέση με την περίοδο που δουλεύαμε μαζί»!