Αγγλία-Ισπανία (preview)

Tη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα έχουν σήμερα (15/11, 22.00) Αγγλία και Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ».



Αγγλία-Ισπανία (preview)

Αφήνοντας πίσω τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, στα οποία Αγγλία και Ισπανία συνέχισαν με νίκες κόντρα σε Σκωτία (3-0) και ΠΓΔΜ (4-0) αντίστοιχα, αμφότερες ετοιμάζονται για ένα παιχνίδι όπου θα δοκιμάσουν πράγματα, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο για καθεμία ομάδα αντίπαλο.

Οι προκριματικές φάσεις άλλωστε δε δίνουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες και με τα επόμενα παιχνίδια να είναι τον Μάρτιο του 2017, οι δυο προπονητές συνεχίζουν την προετοιμασία των ομάδων τους με φόντο το επόμενο Μουντιάλ του 2018.

Τελευταία φορά που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, με τους «φούριας ρόχας» να επικρατούν με σκορ 2-0, ενώ σε επίσημο παιχνίδι στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 (0-0).

Αγωνιστικά νέα:

Aγγλία:

Στις προπονήσεις της Τότεναμ επέστρεψε ο Χάρι Κέιν, γεγονός που τον θέτει αυτομάτως εκτός διάθεσης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Εκτός επίσης τέθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ λόγω προβλήματος στο γόνατο, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού να περνάει στον Τζόρνταν Χέντερσον, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ράιαν Μπέρτραντ.

Ισπανία:

Moναδικός απόντας ο Ντιέγκο Κόστα για τον Ζουλέν Λοπετέγι, ο οποίος αναμένεται να «ανακατέψει» την τράπουλα του και να δώσει ευκαιρίες σε νέους κυρίως παίκτες με το εθνόσημο των «φούριας ρόχας».

Πιθανές εντεκάδες:

Aγγλία (4-2-3-1):

Xαρτ, Κλάιν, Κέιχιλ, Στόουνς, Ρόουζ, Χέντερσον, Ντάιερ, Στέρλινγκ, Λαλάνα, Λίνγκαρντ, Βάρντι

Ισπανία (4-1-2-3):

Ρέινα, Αθπιλικουέτα, Μπάρτρα, Νάτσο, Μονρεάλ, Μπουσκέτς, Κόκε, Τιάγκο, Βιτόλο, Αντούριθ, Ίσκο