Xέντερσον: «Ιδιαίτερο το ματς με τη Σκωτία»

Κάτι παραπάνω από ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι είναι για τον Τζόρνταν Χέντερσον η αναμέτρηση με τη Σκωτία, εξαιτίας και της παράδοσης που έχουν σε αγωνιστικό επίπεδο οι δυο χώρες.



Xέντερσον: «Ιδιαίτερο το ματς με τη Σκωτία»

Απέναντι στη Σκωτία το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγλία θα έχει διπλό κίνητρο για τη νίκη, όπως υπογράμμισε ο Τζόρνταν Χέντερσον: «Είναι εμφανώς ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αν κοιτάξεις την ιστορία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι.

Είδαμε αρκετά βίντεο από παλιότερα παιχνίδια, λίγα από αυτά μπορώ να θυμηθώ, ειδικά αυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 με το γκολ του  Πολ Γκασγκόιν. Οι συμπαίκτες ξέρουν τη σημασία του ματς, όχι μόνο επειδή μιλάμε για το Αγγλία-Σκωτία αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο προπονητής μας νομίζω πως τα έχει πάει περίφημα από τότε που του δόθηκε η ευκαιρία, οι παίκτες επίσης τον υποστηρίζουν πολύ. Σε επίπεδο προπονήσεων, έχουμε μάθει πολλά μαζί του και προσπαθούμε να τα ΅βγάλουμεΆ και στο παιχνίδι. Ελπίζουμε πως η εμφάνιση μας θα είναι υψηλού επιπέδου και θα πάρουμε τους τρεις πόντους», προσέθεσε ο 26χρονος για τον προπονητή του στην εθνική ομάδα.