Και το όνομα αυτού... «Καραμπάο»!

Από το γνωστό ενεργειακό ποτό, ονόματι Καραμπάο (Carabao), που παράγεται στην Ταϊλάνδη, θα συνοδεύεται κατά την αναφορά του ο θεσμός του Λιγκ Καπ Αγγλίας (EFL Cup) από την επόμενη σεζόν (2017-2018).



Και το όνομα αυτού... «Καραμπάο»!

Η εταιρεία που παράγει το εν λόγω προϊόν «έδωσε τα χέρια» με την Aγγλική Φούτμπολ Λιγκ (EFL), ώστε να γίνει ο βασικός χορηγός του Λιγκ Καπ μέχρι το 2020, και έτσι, για την τριετία (2017-2020) κατά την οποία θα ισχύει η παραπάνω συμφωνία, η διοργάνωση θα ονομάζεται «Κύπελλο Καραμπάο» (Carabao Cup).

Μετά την επισημοποίηση του «ντιλ» η διοργανώτρια αρχή, Φούτμπολ Λιγκ, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η ολοένα αναπτυσσόμενη παγκόσμια απήχηση που έχει το Λιγκ Καπ Αγγλίας ήταν καθοριστική, ώστε να εξασφαλίσει τη χορηγία και αναμένεται ότι η σχέση μας με την εταιρεία «Καραμπάο» θα προσφέρει στο θεσμό μία πλατφόρμα για να αποκτήσει νέο κοινό στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας που θα στηρίξουν και θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της διοργάνωσης».

«Η νέα συμφωνία ακόμη, προσδοκάται ότι θα ωφελήσει το άθλημα σε όλα τα επίπεδα με σημαντικά ποσά που θα επενδυθούν στην κοινωνία και θα έχουν ως βάση το ποδόσφαιρο μέσω της Οικονομικής Ένωσης (Trust) της Αγγλικής Φούτμπολ Λιγκ».