Γράφεται το ... νέο έπος της Λέστερ στην Κοπεγχάγη

Για νέο, σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία της Λέστερ, έκανε λόγο ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (21:45, ΟΤΕSport6 HD) με την Κοπεγχάγη στη Δανία, αφού οι Πρωταθλητές Αγγλίας μπορούν να πετύχουν το εκπληκτικό 4x4 και να βρεθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Γράφεται το ... νέο έπος της Λέστερ στην Κοπεγχάγη

Οι «αλεπούδες» ταξίδεψαν στη Δανία, γενέτειρα του Κάσπερ Σμάιχελ, προκειμένου να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην προσπάθειά τους να βρεθούν στα νοκ-άουτ παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ρανιέρι ξεκαθάρισε πως ασφαλώς και σκέφτεται ότι από το βράδυ θα μπορεί η ομάδα του θα μπορέσει να γράψει νέο, σπουδαίο κεφάλαιο ιστορίας με την πρόκριση και τη γενικότερη εξαιρετική παρουσία στην παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ' όλα αυτά, τόνισε πως σέβεται στον απόλυτο βαθμό την Κοπεγχάγη και... δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν έρθει η πρόκριση στο 4ο παιχνίδι και απλά καθυστερήσει για λίγο...

Επί του αγωνιστικού, δεν θέλει να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Ισλάμ Σλιμανί παρά το γεγονός πως ο Αλγερινός είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης, ενώ ο Αχμέντ Μούσα αναμένεται να παίξει κανονικά παρά το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Τότεναμ.

Οι Δανοί, από την ημέρα που ηττήθηκαν από τη Λέστερ στο «King Power Stadium» έχουν πάρει τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στο +6 από τους διώκτες τους, ενώ εντός έδρας είναι αήττητοι σε 28 παιχνίδια!

Πιθανές ενδεκάδες:

Κοπεγχάγη: Όλσεν, Άνκερσεν, Γιόργκενσεν, Γιόχανσον, Ογκούστινσον, Γκρέγκους, Κβιστ, Ντελάνεϊ, Τουτούχ, Σανταντέρ, Κορνίλιους

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουχς, Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Κινγκ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι, Βάρντι