ΜακΚάρθι: «Η αυτοπεποίθησή μας βρίσκεται...στα ουράνια»!

Ηθικό... ακμαιότατο έχουν στη Σαουθάμπτον, όπως δήλωσε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των «Αγίων», Άλεξ ΜακΚάρθι, ο οποίος όμως, προορίζεται να ξεκινήσει βασικός στο σημερινό (26/10) εντός έδρας παιχνίδι για τους «16» του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σάντερλαντ.



ΜακΚάρθι: «Η αυτοπεποίθησή μας βρίσκεται...στα ουράνια»!

«Είχαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά πήραμε αποτελέσματα από αυτά. Η αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια βρίσκεται στα ουράνια αυτήν τη στιγμή και για αυτό θέλουμε να πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητή και ανυπομονούμε για το αποψινό παιχνίδι, στο οποίο μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο», τοποθετήθηκε σχετικά ο 26χρονος Άγγλος γκολκίπερ για να συμπληρώσει αναφορικά με την αντίπαλο της ομάδας του:

«Είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά θα επιδιώξουν ένα καλό αποτέλεσμα για να κάνουν μία νέα αρχή στη σεζόν, οπότε γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Αν εφαρμόσουμε όλα τα θετικά στοιχεία των προηγούμενων παιχνιδιών μας και σε αυτό με τη Σάντερλαντ, θα έχουμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού».

Να θυμίσουμε, ότι ο ΜακΚάρθι έχει αγωνιστεί ως τώρα μονάχα στο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, Κρίσταλ Πάλας, για την -προηγούμενη- φάση των «32» του Λιγκ Καπ, όταν και η Σαουθάμπτον είχε επικρατήσει εντός έδρας των «αετών», με τον ίδιο να διατηρεί ανέπαφη την εστία του (σκορ 2-0).