Αρνείται τις κατηγορίες του Μουρίνιο ο Κόντε

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγόρησε τον Ιταλό συνάδερφο του για «unfair» κίνηση (στον πανηγυρισμό του χθεσινού 4-0), με τον Αντόνιο Κόντε πάντως να απαντάει πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον προσβάλει, αλλά να ξεσηκώσει το κοινό του «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από μια τεράστια για την ομάδα του εμφάνιση.



Αρνείται τις κατηγορίες του Μουρίνιο ο Κόντε

«Υπήρξα ποδοσφαιριστής, γνωρίζω επομένως το πώς να συμπεριφερθώ στο γήπεδο. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον καθένα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Λονδρέζων, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Αρκετοί φίλοι της Γιουνάιτεντ που βρίσκονταν εδώ συνέχισαν να τραγουδάνε, την ίδια στιγμή που οι δικοί μας ήταν σιωπηλοί μετά από μια απίστευτη εμφάνιση από την ομάδα μας. Ήθελα το κοινό να φωνάξει για τους παίκτες, πράγμα λογικό για εμένα».

«Τίποτα δεν συνέβη με τον Ζοσέ, ειδικά αφού η συμπεριφορά μου ήταν κανονική. Δεν κορόιδεψα κανέναν, καθώς πάντοτε απαιτώ σεβασμό. Αν θέλεις να ‘κόψεις’ τα συναισθήματα, μπορούμε να κάτσουμε σπίτι και να αλλάξουμε δουλειές. Έκανα κάτι απολύτως φυσιολογικό και δεν θα έκανα τίποτα για να υποτιμήσω τον Μουρίνιο».