Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ... στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Τη σκέψη του ώστε να διεξαχθεί το σπουδαιότερο παιχνίδι σε επίπεδο συλλόγων, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός Ευρώπης, αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Σέφεριν!  



Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ... στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ο νέος ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε την Πέμπτη, μιλώντας στο «Associated Press», πως θα δώσει την ευκαιρία σε χώρες διαφορετικής ηπείρου να διεκδικήσουν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η δική του, πάντως, προτίμηση, είναι ξεκάθαρη και είναι η Νέα Υόρκη για να διεξαχθεί εκεί το μεγάλο παιχνίδι.

«Για παράδειγμα, το να πας στην Πορτογαλία ή το Αζερμπαϊτζάν, είναι το ίδιο για τους οπαδούς. Έτσι θα είναι και στο ενδεχόμενο να μετακομίσει ο τελικός στη Νέα Υόρκη. Θα το σκεφτούμε...» ήταν το σχόλιο του Τσεφερίν, που ξεκαθάρισε πως «θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τον τελικό, γιατί δεν θα πρέπει να εμπλακεί πολιτικό ζήτημα σε αυτό το κομμάτι».

Παράλληλα, ο Σλοβένος νυν ισχυρός άνδρας της UEFA, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αλλαγής της κλασσικής ώρας διεξαγωγής των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ εμπεριέχει κίνδυνο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τις αγορές, ειδικά αυτή των ΗΠΑ, αν και στην Κίνα, γνωρίζει καλά ο Τσεφερίν ότι το ποδόσφαιρο όσο πάει αποκτά όλο και μεγαλύτερη δύναμη...