Πεπ: «Δεν ξέρω πως να κοντρολάρω τον Μέσι»

Οι ώρες για το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ όλο και λιγοστεύουν και ίσως στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι ακόμη να πονοκεφαλιάζουν αναφορικά με το πως θα περιορίσουν τον Λιονέλ Μέσι αν ληφθούν υπ' όψιν τα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρδιόλα. «Δεν ξέρω τι οδηγίες μπορούν να σταματήσουν αυτό το ταλέντο» ανέφερε ο Καταλανός για τον πρώην ποδοσφαιριστή του.



Πεπ: «Δεν ξέρω πως να κοντρολάρω τον Μέσι»

Σίτι και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να προσφέρουν μια υψηλού επιπέδου παράσταση στο χορτάρι του «Καμπ Νόου» και εκτός από το... εξωγήινο ταλέντο των δύο πλευρών μεγάλο ενδιαφέρον για όλους έχει και η επιστροφή του νυν προπονητή των «πολιτών» σε ένα γήπεδο που μεγαλούργησε προπονητικά.

Σημαντικό γρανάζι για τον Πεπ ήταν φυσικά ο Μέσι, μια ποδοσφαιρική σχέση που μονοπώλησε επίσης αρκετό κομμάτι της συνέντευξης Τύπου.

«Δεν ξέρω τι οδηγίες μπορώ να δώσω στους παίκτες μου για να ελέγξουν αυτό το ταλέντο. Τα 90' είναι πολύς χρόνος. Μπορεί να έχουν μια στιγμή και να είναι αρκετή. Δεν θα χρειαστούν απαραίτητα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε, για μένα, την καλύτερη ομάδα» είπε καθαρά για το αγωνιστικό, ενώ για τις φήμες των προηγούμενων μηνών ξεκαθάρισε:

«Εάν μιλάτε για το καλοκαίρι, δεν κάλεσα ποτέ τον Μέσι. Δεν κάλεσα ποτέ τον Νεϊμάρ, τον Σουάρες, τον Μπουσκέτς, τον Ινιέστα. Δεν κάλεσα κανέναν. Όσον αφορά τον Λίο του εύχομαι να συνεχίσει να παίζει και να τελειώσει την καριέρα του εδώ (σ.σ Βαρκελώνη). Αλλά ίσως να σκεφτεί, οκ θέλω να παίξω κάπου αλλού».