Τους κοιτάζει… αφ' υψηλού!

Συνεχίζει ακάθεκτη! Η Λέστερ προσπέρασε και το εμπόδιο της Κοπεγχάγης (1-0), έκανε το τρία στα τρία και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Τους  κοιτάζει… αφ' υψηλού!

Αν και δεν έπιασε… τρελή απόδοση, οι παίκτες του Ρανιέρι «λύγισαν» τους αξιόμαχους Δανούς και αποσπάστηκαν πέντε πόντους από τη 2η θέση του γκρουπ! Ο Μαχρέζ με κοντινή προβολή στο 40' έβαλε μπροστά τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα στη συνέχεια να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία του 7ου Ομίλου:

Λέστερ 9

Κοπεγχάγη 4

Πόρτο 4

Κλαμπ Μπριζ  0

Το ματς

Ακόμη και μέσα στη γενικότερη μετριότητα του πρώτου μέρους, η Λέστερ βρήκε τρόπο να δώσει τον… διαφορετικό τόνο στην αναμέτρηση και να φέρει το ματς στα μέτρα της, όπως σε όλα μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Μαχρέζ έκανε την κοντινή προβολή στο 40' και έβαλε τις «αλεπούδες» μπροστά στο σκορ, αποβάλλοντας παράλληλα και το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Μέχρι εκείνο το σημείο, όπως γράψαμε παραπάνω, οι παίκτες του Ρανιέρι επιχείρησαν να δώσουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι, όμως η Κοπεγχάγη- καλά διαβασμένη- περιόρισε σημαντικά τις προσπάθειές τους.

Στο δεύτερο μέρος και τον με το στόχο… κατά το ήμισυ να έχει υλοποιηθεί, οι γηπεδούχοι - πιο απελευθερωμένοι- βγήκαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο χορτάρι και προσπάθησαν από νωρίς να θέσουν, με ένα δεύτερο τέρμα, γερές βάσεις για το τρίποντο.

Η αλήθεια είναι πως βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στο 2-0, όμως την κρίσιμη στιγμή - στην τελική προσπάθεια- έλειπε το καθαρό μυαλό. Ακόμη και έτσι, όμως, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν την αναμέτρηση, οι Δανοί δεν φαίνονταν ικανοί για κάτι παραπάνω (με εξαίρεση μια δυο καλές στιγμές λιγο πριν το φινάλε) και έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Τρία στα τρία, λοιπόν, η Λέστερ στους ομίλους και συνεχίζει…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σμάιχελ, Μόργκαν, Χουτ, Σίμπσον, Φουκς, Ντρίνκγουότερ, Κινγκ, Ολμπράιτον, Μαχρέζ, Βάρντι (85' Οκαζάκι), Σλιμανί (88' Ουγιόα)

Κοπεγχάγη: Όλσεν, Αουγκούστινσον, Γιόχανσον, ¶νκερσεν (87' Γκρέγκις), Γιόργκεσεν, Κβιστ, Βέρμπιτς (66' Φαλκ), Ντελανέι, Τούτουχ (85' Πάβλοβιτς), Κορνίλιους, Σανταντέρ