Φέρντιναντ: «Σπουδαία στιγμή το ντεμπούτο»

Τη στήριξή του στους νεαρούς διεθνείς, οι οποίοι θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» στο παιχνίδι με τη Γαλλία, εξέφρασε ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο διεθνής αμυντικός, μίλησε για την ευκαιρία που παίρνουν οι Κάρολ, Χέντερσον και Γκιμπς, τονίζοντας πως: «είναι φανταστικό»!



Φέρντιναντ: «Σπουδαία στιγμή το ντεμπούτο»

«Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπεις έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να παίζει για πρώτη φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική του ομάδα» είπε αρχικά ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ακόμη το δικό μου ντεμπούτο και ήταν μια από τις πιο χαρούμενες και περήφανες στιγμές στη ζωή μου. Ελπίζω και αυτοί που θα πάρουν φανέλα βασικού την Τετάρτη, να αρπάξουν την ευκαιρία και να πραγματοποιήσουν μια σπουδαία εμφάνιση. Στην εθνική ομάδα έχουμε ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση και επιτυχίες. Τους εμπιστευόμαστε και τους στηρίζουμε».

Ο Ρίο Φέρντιναντ αναφέρθηκε ξεχωριστά και στον Άντι Κάρολ, που θα μπει στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά, με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. «Είναι ένα πραγματικό ταλέντο και οι αντίπαλοι είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν. Η Νιούκαστλ έχει ένα απίστευτο όπλο στη φαρέτρα της».