Δεν παίζει ο Ρούνεϊ, αρχηγός (προσωρινά) ο Χέντερσον

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Σλοβενία, και τόνισε πως για όσο διάστημα είναι στην εθνική Αγγλίας δεν θα δώσει το περιβραχιόνιο αλλού. Αρχηγός απόντος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον.



Δεν παίζει ο Ρούνεϊ, αρχηγός (προσωρινά) ο Χέντερσον

Οι πληροφορίες έλεγαν πως κόντρα στους Σλοβένους για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 αρχηγός θα είναι ο Γκάρι Κέιχιλ, αλλά ο υπηρεσιακός τεχνικός ξεδιάλυνε την κατάσταση.

«Εξετάσαμε την Σλοβενία και τον τρόπο που παίζει, και διαλέξαμε μια ομάδα γι' αυτό το παιχνίδι. Ο Ρούνεϊ δεν θα παίξει αλλά για όσο είμαι εδώ θα είναι αρχηγός. Το περιβραχιόνιο την Τρίτη θα το πάρει ο Χέντερσον. Στην θέση του θα παίξει ο Ντάιερ.

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται, η ηγετική φυσιογνωμία του Ρούνεϊ είναι τόσο μεγάλη αλλά δυστυχώς μερικά άτομα έξω από την ομάδα δεν το καταλαβαίνουν. Δεν μου αρέσει που υπάρχει ικανοποίηση στον κόσμο όταν δεν παίζει.

Έχω εντυπωσιαστεί από αυτά που έχω δει στην Σλοβενία, όμως θέλουμε να φύγουμε από εδώ βρισκόμενοι στην κορυφή της βαθμολογίας» ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου, ενώ από την πλευρά του ο Ρούνεϊ προσέθεσε για τις δύο ειδήσεις που έδωσε ο προπονητής του:

«Ο Τζόρνταν είναι ένας φανταστικός ηγέτης. Παρέλαβε μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά όταν έφυγε ο Τζέραρντ από την Λίβερπουλ, αλλά τα κατάφερε περίφημα.

Παίζω χωρίς σταματημό εδώ και 13 χρόνια για την εθνική. Έρχεται και κάποια μέρα που δεν θα βρίσκεσαι στην ενδεκάδα».