Κόλιμορ: «Εξαιρετικός ο Χέντερσον»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την απόδοση του Τζόρνταν Χέντερσον απέναντι στη Μάλτα ο Σταν Κόλιμορ.



Κόλιμορ: «Εξαιρετικός ο Χέντερσον»

Σύμφωνα με τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ, ο αρχηγός των «κόκκινων» έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, στην νίκη της Αγγλίας με 2-0 χθες (8/10) στο Γουέμπλεϊ.

«Ο Χέντερσον ήταν εξαιρετικός. Τα πήγε πολύ καλά τρυπώνοντας στη μεσοαμυντική γραμμή των αντιπάλων, έδωσε μερικές καλές σέντρες και γύριζε γρήγορα τη μπάλα. Έδωσε και την ασίστ για το δεύτερο γκολ. Δίπλα του ο Ρούνεϊ περιπλανιόταν αρκετά παρόλο που ήταν ο μέσος που έπρεπε να κρατάει τη θέση του, ώστε να επιτρέψει στον Χέντερσον να ξεδιπλώσει τις αρετές του για το καλό της ομάδας», δήλωσε ο Κόλιμορ στην Daily Mirror.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνολική απόδοση των «τριών λιονταριών», η οποία μπορεί να γεμίσει με αισιοδοξία τους παίκτες και τον υπηρεσιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Σλοβενία (11/10) : «Παρόλο που δεν ήρθαν τα γκολ, ήταν σαν να πηγαίνουμε με αυτόματο πιλότο για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, για αυτό δε βλέπω αλλαγές απέναντι στη Σλοβενία την Τρίτη. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι αλλά ο Σάουθγκεϊτ και οι παίκτες του θα πάνε στη Λιουμπλιάνα με αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε ο 45χρονος.