Γκιγκς: «Δεν ταιριάζουν οι φιλοδοξίες μου με της Σουόνσι»

Στους διαφορετικούς στόχους που θέτουν, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό σκέλος, απέδωσε ο Ράιαν Γκιγκς το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ιδίου και των ιθυνόντων της Σουόνσι, ώστε ο πρώην ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναλάμβανε τα ηνία του πάγκου στους «κύκνους».

Advertisement
Γκιγκς: «Δεν ταιριάζουν οι φιλοδοξίες μου με της Σουόνσι»

«Απολάμβανα ένα ταξίδι, όταν δέχθηκα μία κλήση από τη Σουόνσι. Ύστερα από δύο μέρες συναντήθηκα με τους ανθρώπους της. Έλαβα ανάμεικτα μηνύματα από το ποδοσφαιρικό επιτελείο και την ιδιοκτησία του συλλόγου. Τελικά, ένιωσα ότι οι φιλοδοξίες τους δεν ταιριάζουν με τις δικές μου, οπότε η συνεργασία δεν προχώρησε», δήλωσε ο 42χρονος Ουαλός στην αγγλική τηλεόραση.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ίδιος ο Ράιαν Γκιγκς αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι -με την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο- ύστερα από 29 συναπτά έτη από τους «κόκκινους διαβόλους» αναζητώντας να αναλάβει πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα που να συμβαδίζει με τη δική του φιλοσοφία, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί, παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί.