Προειδοποιήσεις Φερναντίνιο εν όψει Σέλτικ

Την πεποίθηση τους πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να την «πατήσει» με αντίπαλο τη Σέλτικ αύριο, για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αν την υποτιμήσει, εξέφρασε ο Φερναντίνιο, αναφέροντας επίσης πως ο όμιλος παραμένει «ανοιχτός» στην υπόθεση πρόκριση για όλες τις ομάδες.



Προειδοποιήσεις Φερναντίνιο εν όψει Σέλτικ

Την ... αντίδραση της Σέλτικ περιμένει ο Φερναντίνιο, μετά από το οδυνηρό 7-0 από τη Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ.

«Οι αντίπαλοι μας φυσικά είχαν μια δυσάρεστη εμπειρία, αλλά πιθανώς να είναι ένας απ’ τους λόγους που θα σταθούν στο χορτάρι με μεγαλύτερη συγκέντρωση πια, με κίνητρο να κερδίσουν το παιχνίδι. Πρέπει επομένως να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να συμβεί», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

Παρότι Μπαρτσελόνα και Σίτι αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για πρόκριση απ’ το 3ο γκρουπ, ο Φερναντίνιο φαίνεται να διαφωνέι. «Αν και πολλοί άνθρωποι το πιστεύουν αυτό, δεν συμφωνώ, γιατί η Μπορούσια (Μένχενγκλάντμπαχ) έχει μια εξαιρετική ομάδα και η Σέλτκ επίσης, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερη διοργάνωση, χρειάζεται να είσαι πάντα προσεκτικός, να σκέφτεσαι πως δεν μπορείς να κάνεις λάθη, δεν υπάρχει χώρος για ξεκούραση, αλλιώς θα το πληρώσεις. Αυτή είναι και η πρόθεση μας για φέτος, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τρόπο που παίζουμε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια που είναι σημαντικά για μας».