Κάουτ: «Αξέχαστη νύχτα»

Σίγουρος ότι η χθεσινή (15/09) της Φέγενορντ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων απαρτίζουν τη Φέγενορντ εμφανίστηκε ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας του Ρότερνταμ, Ντιρκ Κάουτ.



Κάουτ: «Αξέχαστη νύχτα»

Ο Ολλανδός πρώην παίκτης της Λίβερπουλ τόνισε ότι ο σύλλογός του απέδειξε για ποιο λόγο πρέπει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ανέφερε και τα λόγια που είπε στους συμπαίκτες του, πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Αυτή η νύχτα δεν πρόκειται να ξεχαστεί γρήγορα. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα μία πανέμορφη ατμόσφαιρα στο Ντε Κάουπ. Η Φέγενορντ ανήκει στην Ευρώπη.Όταν κερδίζεις κορυφαίες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το συναίσθημα είναι μοναδικό. Πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο, είπα στα παιδιά, ότι αν τα δώσουμε όλα κι αυτοί αποδώσουν 5% κατώτερα, τότε μπορούμε να νικήσουμε. Παλέψαμε και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μάχη που έδωσαν έως το τελευταίο λεπτό. Αυτή ήταν μία εξαιρετική αρχή στη διοργάνωση», δήλωσε ο 36χρονος μεσοεπιθετικός των νικητών της βραδιάς.