Πρεντόμ: «Ίσως δεν έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Λέστερ»

Το εγκώμιο της Λέστερ έπλεξε ο προπονητής, Μισέλ Πρεντόμ, της πρώτης αντιπάλου της στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, Κλαμπ Μπριζ, λέγοντας πως οι οπαδοί των Βέλγων ίσως και να μην έχουν καταλάβει την δυναμική της...



Πρεντόμ: «Ίσως δεν έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Λέστερ»

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια το πρώτο παιχνίδι της Μπριζ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν θα είναι sold-out, με σχεδόν 10.000 θέσεις να παραμένουν κενές περίπου ένα 24ωρο πριν την σέντρα.

Μιλώντας για το θέμα, ο 57χρονος κόουτς ανέφερε: «Ίσως ο κόσμος δεν έχει σωστή οπτική για το πόσο ποιοτική είναι η Λέστερ. Ο βελγικός Τύπος λέει ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά εγώ λέω ότι είναι. Εάν κληρωνόμασταν την Ρόμα, όλοι θα έλεγαν “Α, η Ρόμα, θέλουμε να την δούμε αλλά μπορεί και να μας αποκλείσει”.

Εάν κληρωνόμασταν με την Άρσεναλ όλοι θα ήθελαν να έρθουν να δουν το ματς, αλλά η Λέστερ κέρδισε και την Άρσεναλ, και την Μάντσεστερ Σίτι, και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και την Τσέλσι και πάει λέγοντας. Αυτήν την στιγμή αυτό σημαίνει ότι η Λέστερ είναι καλύτερη ομάδα από άλλες. Ίσως ακόμη και ο κόσμος μας να περιμένει λιγότερα από εμάς γιατί στα χαρτιά είναι καλύτεροί μας».