Αμφίβολοι με Τότεναμ Οριγκί-Τσαν

Δύσκολα θα έχει στην διάθεσή του τους Ντιβόκ Οριγκί και Εμρέ Τσαν για το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, με αμφότερους να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.  



Αμφίβολοι με Τότεναμ Οριγκί-Τσαν

Ο Βέλγος επιθετικός και ο Γερμανός μέσος έπαιξαν κόντρα στην Μπέρτον για το Λιγκ Καπ και αποχώρησαν από το παιχνίδι με προβλήματα, που αν και όχι σοβαρά, είναι ικανά να τους στερήσουν το μεγάλο παιχνίδι με τους Λονδρέζους.

«Υπάρχουν μερικοί παίκτες που είναι αμφίβολοι, φυσικά. Δεν είναι όμως τόσο σοβαρό. Παίζουμε δύο παιχνίδια μέσα σε δύο ημέρες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Για τον Εμρέ δεν είναι κάτι πραγματικά σοβαρό με τον αστράγαλο, αλλά είναι “ο αστράγαλός του” εάν θέλετε, με τον οποίο είχαμε προβλήματα στο παρελθόν. Δεν θα μείνει εκτός για πολύ, αλλά ίσως όχι νωρίτερα από το παιχνίδι με την Τότεναμ. Δεν ξέρουμε ακόμη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιβόκ. Τίποτα σοβαρό. Αλλά εάν έχεις κράμπες, όπου κι αν είναι αυτές γιατί υπάρχουν διαφορετικών επιπέδων, πρέπει να το προσέξουμε. Συνεπώς δεν ξέρω εάν θα είναι διαθέσιμος» ανέφερε σχετικά ο Κλοπ.