Με... συνήθεις υπόπτους η Μάντσεστερ Σίτι

Η μοίρα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι τέτοια που τον επαναφέρει στην αγαπημένη του Βαρκελώνη, όπως βέβαια φαίνεται ότι Σίτι και Μπαρτσελόνα... μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Η αλλοπρόσαλη Σέλτικ και η Γκλάντμπαχ την οποία οι «πολίτες» κόντραραν και την περασμένη σεζόν.  



Με... συνήθεις υπόπτους η Μάντσεστερ Σίτι

Μπαρτσελόνα: Τι συστάσεις να μπορεί άραγε να κάνει κάποιος για τη Μπαρτσελόνα των αστέρων; Εκεί η Μάντσεστερ Σίτι θα μετρήσει τις δυνάμεις της, σε δύο παιχνίδια, στα οποία ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ζήσει στιγμές που θα θυμάται, αλλά θα πρέπει ν' αποδείξει ότι έχει τον τρόπο να μπορεί να χτίζει ομάδες που θα κοντράρουν την καταλανική «μηχανή» που πάντοτε θα τον θυμίζει. Οι «μπλαουγκράνα» που με το ισπανικό Σούπερ Καπ πριν από λίγες μέρες έκαναν το τρεμπλ στα εγχώρια αλλά απέτυχαν να φτάσουν πέρυσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Σίτι για πρώτη φορά σε φάση ομίλων, αλλά για τρίτη τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Μπορούσια Γκλάντμπαχ: Πέρυσι, η Μάντσεστερ Σίτι την αντιμετώπισε πάλι σε γκρουπ και πήρε δύο νίκες. Φέτος οι δύο ομάδες τα λένε ξανά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τους Γερμανούς να στοχεύουν στην 3η θέση – ρεαλιστικά – κι από 'κει και πέρα θα προσπαθήσουν για ό,τι καλύτερο μπορούν να πάρουν. Το συνολικό 9-2 με το οποίο η Γκλάντμπαχ διέσυρε τη Γιουνγκ Μπόις στα δύο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν η μεγαλύτερη νίκη (σε σκορ δύο αναμετρήσεων) στην ιστορία του 4ου γύρου των προκριματικών. Με τον Θόργκαν Αζάρ να ηγείται και να θεωρείται εκ των σημαντικότερων μονάδων (το 'χει η οικογένεια), το σύνολο του Σούμπερ επέστρεψε στους ομίλους του κορυφαίου θεσμού. Τρομερή η έδρα της Γκλάντμπαχ και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος, έφτασαν δικαίοτατα και με πάθος στ' αστέρια.

Σέλτικ: Η πιο αδύναμη – βάσει της εικόνας που έχει παρουσιάσει μέχρι και αυτή τη στιγμή – ομάδα του γκρουπ. Αφού πήγε να πάθει τρομερό κάζο, αλλά το έσωσε, απέναντι στη Λίνκολν, πέρασε και το εμπόδιο της Αστάνα με πέναλτι στις καθυστερήσεις για να φτάσει να προκριθεί με την ψυχή στο στόμα εις βάρος και της Χάποελ Μπερ Σεβά, ο σύλλογος της Γλασκώβης ξέρει πως ίσως δεν αρκεί ούτε καν η υπέρβαση στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ για να έχει κάποια τύχη... Αλλοπρόσαλο το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς, ασταθές, δεν εμπνέει ανησυχία, έχει πλέον και τη Ρέιντζερς στην Πρέμιερ της Σκωτίας με το old firm να επιστρέφει, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας.