Ερέρα: «Φέτος θα δούμε σοβαρά το Γιουρόπα Λιγκ»

Βέβαιος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάρει στα … σοβαρά φέτος το Γιουρόπα Λιγκ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Άντερ Ερέρα.



Ερέρα: «Φέτος θα δούμε σοβαρά το Γιουρόπα Λιγκ»

Παρότι έχει συνηθίσει να παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη φετινή περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να συμβιβαστεί με τους αντίστοιχους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό ωστόσο δεν αποθαρρύνει τόσο τον Άντερ Ερέρα, ο οποίος τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα εμφανιστούν σοβαροί στην – πιο ανταγωνιστική πλέον – δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Πιστεύω πως είναι μια αρκετά διασκεδαστική διοργάνωση και τη φετινή σεζόν θέλουμε να παλεύουμε για κάθε διοργάνωση», σχολίασε ο Ισπανός και συνέχισε:

«Το Γιουρόπα Λιγκ βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, κάτι που νομίζω πως έχει δουλέψει αρκετά η ΟΥΕΦΑ. Θεωρώ πως είμαστε το μεγαλύτερο κλαμπ από όσα θα βρεθούν στην κλήρωση και χρειάζεται να σεβαστούμε την ιστορία μας. Θέλουμε να παλέψουμε για αυτόν τον τίτλο και ανυπομονούμε να δούμε το τι θα μας επιφυλάξει η κλήρωση.

Οι παίκτες θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για μας, μπορεί να παίξουμε και με άλλες μεγάλες ομάδες. Έχω την αίσθηση πως θα παίξουμε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (πρώην ομάδα του Ερέρα) και πιστεύω πως θα ένας ωραίος θεσμός».