Κινέζοι για επένδυση στη Λίβερπουλ

Σε αξιολόγηση προσφοράς για αγορά μέρους των μετοχών του συλλόγου φέρονται να βρίσκονται στη Λίβερπουλ, αν και αρνούνται τα όσα γράφονται περί του κινεζικού ενδιαφέροντος για επένδυση...  



Κινέζοι για επένδυση στη Λίβερπουλ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, το πρωί της Κυριακής, η Fenway Sports Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία των «κόκκινων», έχει δεχθεί πρόταση από κινεζική εταιρεία, με στόχο την επένδυση και όχι την εξαγορά.

Οι «κόκκινοι» αρνούνται οποιαδήποτε ύπαρξη προσφοράς, ωστόσο, τα δημοσιεύματα, θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν προσλάβει οικονομικούς συμβούλους για ν' αξιολογήσουν την πρόταση που έχει κατατεθεί από τους Κινέζους.

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει άλλο σενάριο περί πρόθεσης Κινέζων επιχειρηματιών να συμμετέχουν στη Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό είχε διαψευστεί με επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το οποίο τονίζεται στον Τύπο, είναι ότι θα πρόκειται για την πιο σημαντική επένδυση από την Άπω Ανατολή σε τόσο μεγάλο και ιστορικό αγγλικό κλαμπ, αν και η Fenway Sports Group παρουσιάζεται αδιάλλακτη στη στάση της για μη παραχώρηση μετοχών...