Πιο κοντά στην Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Το σήριαλ της μεταγραφής του Πολ Πογκμπά οδεύει προς το τέλος του και θα έχει... happy end για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως λέγεται έχει επέλθει συμφωνία -με τον αγγλικό σύλλογο να κάνει αρκετές υποχωρήσεις για την ολοκλήρωση του deal- και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.



Πιο κοντά στην Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Τα αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών έρχονται στην ουσία να συμπληρώσουν το ένα το άλλο και να δημιουργήσουν το... παζλ των λεπτομερειών της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία, εάν φυσικά ολοκληρωθεί.

Μετά από την είδηση πως θα υπάρξει συνάντηση για το θέμα βγαίνει στη φόρα και το περιεχόμενό της, με αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν έναντι 110 εκ. ευρώ συν τους ειδικούς όρους. Ένας από αυτούς φημολογείται πως είναι η καταβολή ακόμη πέντε εκατομμυρίων στην Γιουβέντους μετά την πρώτη ανανέωση συμβολαίου του Γάλλου στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι», μάλιστα, παρουσιάζονται ως αρκετά... συνεργάσιμοι στις συζητήσεις, με κείμενο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο Εντ Γούντγουορντ πήγε πάσο στα 20 εκ. ευρώ που ζητούσε ο Μίνο Ραϊόλα ώστε ο παίκτης να πάει στην Γιουνάιτεντ». Αυτό λέγεται πως ήταν και το μεγαλύτερο εμπόδιο της υπόθεσης...

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, που δεν θα έρθει μετά την Παρασκευή, όπως λένε οι φήμες.