Ποια ονόματα; Το... ομαδικό πνεύμα ο «πυλώνας» του Κλοπ!

Σε καμία περίπτωση ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θεωρεί ότι με την απόκτηση μεγάλων «ονομάτων» η... επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη για τη Λίβερπουλ.



Ποια ονόματα; Το... ομαδικό πνεύμα ο «πυλώνας» του Κλοπ!

Στην ομαδικότητα που οφείλει να έχει η Λίβεπρουλ για να πετύχει τη νέα σεζόν, στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την ώρα που οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου έχουν καταφέρει να ενισχυθούν με «τρανταχτά» ονόματα, οι «κόκκινοι» δεν έχουν εντυπωσιάσει με τις μεταγραφές τους, κάτι που ο Γερμανός κόουτς δεν θεωρεί και ιδιαίτερα σημαντικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Όλοι περιμένουν μεγάλα ονόματα και μία μεγάλη κινητικότητα εξ αιτίας των μεγάλων ονομάτων και όταν δεν ξέρουν τους παίκτες λένε ''τι κάνουμε;''». Κάποιες ομάδες έχουν ήδη κάνει πολλά αλλά δεν μπορείς να αποδείξεις αυτή τη στιγμή τι είναι πραγματικά σωστό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προετοιμαστείς για τη νέα σεζόν.

Υπάρχουν εξαιρετικά παραδείγματα του τι είναι το ποδόσφαιρο. Χτίζεις μία ομάδα, δημιουργείς δεσμούς μεταξύ της ομάδας, των οπαδών και ολόκληρων χωρών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να δημιουργήσουμε και να χτίσουμε μία ομάδα για τη νέα σεζόν.

Είμαι απόλυτα χαρούμενος με τα παιδιά που έχουμε φέρει μέχρι στιγμής. Δεν χρειαζόταν να τους πείσουμε ότι η Λίβερπουλ δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο λένε όλοι, όχι. Χρειάζεται να χτίσουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό. Να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία, να χρησιμοποιήσουμε την βάση και να μην σκοτώσουμε τη βάση, δημιουργώντας μία νέα.

«Παίρνεις αποφάσεις και προχωράς Αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να κάνω τις μεταγραφές που θέλουν όλοι».