Σαν να ήταν ο Γκάρι Σπιντ

Αποθεωτική είναι η συμπεριφορά των οπαδών της Ουαλίας απέναντι στον πατέρα του Γκάρι Σπιντ, Ρότζερ, ο οποίος ταξίδεψε κι εκείνος στη Λιόν για να είναι παρών στο σημερινό (6/7) ημιτελικό του Euro 2016.



Σαν να ήταν ο Γκάρι Σπιντ

Μπορεί ο άλλοτε άσος των Λιντς, Έβρτον, Νιουκάστλ, Μπόλτον και πρώην προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του να μην βρίσκεται στη ζωή εδώ και περίπου 5 χρόνια, όμως λίγη σημασία έχει αυτό για τους Ουαλούς.

Ο Ρότζερ Σπιντ, που βρίσκεται στη Λιόν μαζί με τα εγγόνια και γιους του Γκάρι, Εντ και Τομ, τυγχάνει συγκλονιστικής υποδοχής από τους φιλάθλους που έχουν μεταβεί στη Γαλλία για το ραντεβού που δίνει η Εθνική Ουαλίας με την ιστορία.

Για τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, ο πατέρας του αποθανόντος αστέρα των «δράκων», δήλωσε: «Τι αποδοχή. Θα ήταν πολύ περήφανος. Βρισκόμασταν μέσα στο εστιατόριο και πλησιάζοντας το παράθυρο παρακολούθησα τους οπαδούς της Ουαλίας να τραγουδάνε συνθηματικά το όνομά μου. Δάκρυσα από τη συγκίνηση. Είναι καταπληκτικοί οπαδοί, οι καλύτεροι στον κόσμο».