Πεπ: «Σε καλύτερη κατάσταση από την Γιουνάιτεντ»

Δεν άργησε πολύ για να εκτοξεύσει τα πρώτα του βέλη προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε πως η κατάσταση με το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι... ονειρεμένη για την Σίτι αλλά σίγουρα καλύτερη από αυτή της μισητής συμπολίτισσας.



Πεπ: «Σε καλύτερη κατάσταση από την Γιουνάιτεντ»

Η περσινή σεζόν, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές θέσεις, μόνο ιδανικά δεν ολοκληρώθηκε για τις δύο ομάδες της πόλης, με τους «πολίτες» να τερματίζουν στην τέταρτη θέση και να θέλουν προκριματικό για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και τους «κόκκινους διαβόλους» να απουσιάζουν εκ νέου από αυτή μετά την σύντομη παρουσία τους σε αυτούς την περίοδο που πέρασε.

Ωστόσο για τον Ισπανό τεχνικό ο μικρό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί βάζει σίγουρα την ομάδα του σε πιο πλεονεκτική θέση. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ (σ.σ ορισμένο για τις 10/9) αρχίζει πολύ καιρό πριν...

«Δεν ανησυχούσα ποτέ. Θα ερχόμουν εδώ, δεν επρόκειτο να κάτσω σπίτι. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η κατάσταση, όμως, αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη από της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ανέφερε σχετικά ο Πεπ λίγο πριν την πρώτη του συνάντηση με όλη τη νέα του ομάδα.