Η Ρόμα φαβορί για Σκρτελ!

Η Ρόμα φαίνεται να μπαίνει μπροστα στη κούρσα για την απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της Corriere Dello Sport που φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου που λέει πως θα ηταν χαρά του να παίξει στην Serie A.   



Η Ρόμα φαβορί για Σκρτελ!

Τεράστιο παρουσιάζεται παντως το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών- και όχι μόνο- συλλόγων για την απόκτηση του με την πρώτη επίσημη πρόταση να έχει ήδη φτάσει στα γραφεία της Λίβερπουλ. Η Φενέρμπαχτσε άνοιξε το χορό προσφέροντας 6.9 εκατομμύρια ευρώ για τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό,με τους ‘’κόκκινους’’ να έχουν ήδη δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση.

Όπως διεμήνυσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Κάρολ Κσόντο, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας ετοιμάζονται να καταθέσουν τη δική τους προσφορά, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει εκτος από τη  Ρόμα και απο την Ίντερ όσο και από τη Βόλφσμπουργκ. Αν σε αυτές τις επιλογές προστεθεί και η ‘’οικονομική’’ προοπτική της Κίνας τότε εύκολα οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα πως η τελική επιλογή για τον αρχηγό των Σλοβάκων δεν θα είναι εύκολη.

Ο 31χρονος πάντως δεν δείχνει να βιάζεται και όλα δείχνουν πως η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το τέλος των υποχρεώσεών του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως ο θηριώδης στόπερ μετακόμισε στο Άνφιλντ το καλοκαίρι του 2008 από τη Ζενίτ, έχοντας συμπληρώσει έκτοτε 320 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018.