Απλώς το καθυστερεί ο Βάρντι...

Ο Τζέιμι Βάρντι μπορεί να μην απάντησε στην προσφορά που του έγινε από την Άρσεναλ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως βλέπει αρνητικά το θέμα, με τον βρετανικό Τύπο να αναφέρει πως ο Άγγλος στράικερ απλώς θα πάρει την οριστική του απόφαση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εθνικής στο Euro.



Απλώς το καθυστερεί ο Βάρντι...

Είναι δεδομένο πως στο τραπέζι της Λέστερ υπάρχει φάκελος με την πρόταση των «κανονιέρηδων», οι οποίοι αποφάσισαν να σπάσουν την ρήτρα του πρώτου σκόρερ των πρωταθλητών στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, και αυτό που απομένει είναι η απάντησή του για την ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής.

Δεδομένο είναι επίσης πως η κίνηση του Αρσέν Βενγκέρ ήρθε σε μια ιδιαίτερη περίοδο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμμετέχει στο πρώτο μεγάλο διεθνές τουρνουά της καριέρας του και θέλει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του εκεί και στο πως θα βοηθήσει τα «τρία λιοντάρια» στην μάχη για την διάκριση. Συνεπώς, όλα δείχνουν πως το θέμα θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όταν αποκλειστεί η Αγγλία, ή -ιδανικά- όταν ολοκληρωθεί το Euro...