«Πρέπει να μείνω στη Γιουνάιτεντ»

Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να πορευθεί με εκείνον στον πάγκο και τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος πέταξε το «μπαλάκι» στη διοίκηση. Τι δήλωσε για τους στόχους της ομάδας φέτος.



«Πρέπει να μείνω στη Γιουνάιτεντ»

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως μπορεί να χαθεί το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, ο Λουίς Φαν Χάαλ εκτιμά ότι δεν πρέπει να απολυθεί.

Οι δηλώσεις του Ολλανδού κόουτς:

«Εσείς και οι συναδέλφοί σας με απολύουν εδώ και έξι μήνες, επομένως έχω δουλέψει με αυτό ήδη έξι μήνες και είμαστε ακόμα στη μάχη. Δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν είμαστε.

Μπορούμε να κερδίσουμε το Κύπελλο Αγγλίας. Πόσοι είναι στη μάχη; Όχι πολλοί. Φυσικά και δεν ανεβάζουμε τους εαυτούς μας, δεν φτάνουμε τον στόχο μας. Αυτή είναι η αλήθεια επειδή στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ήταν ο στόχος μας.

Αλλά είμαστε στον τελικό και μαθηματικά μπορούμε ακόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσες ομάδες μπορούν να το πουν αυτό; Φυσικά και μπορείτε να πείτε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται να είναι πρωταθλήτρια. Ξέρω τις προσδοκίες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό.

Έχω πει πως πρέπει να μείνω εδώ, αυτή είναι η άποψή μου, επομένως είναι στο θέμα της διοίκησης να αποφασίσει. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να κοιτάξεις την κατάσταση».