Όλοι οι καυγάδες του λονδρέζικου ντέρμπι, σ' ένα βίντεο (vid)
Ήταν διαφορετικό απ' τα υπόλοιπα. Έκρινε πολλά. Ο εγωισμός, βγήκε στην επιφάνεια. Θίχθηκε ο ανδρισμός. Το βράδυ της Δευτέρας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είδαμε έναν «πόλεμο»!

Η Τότεναμ ήθελε τη νίκη, κυρίως για να παραμείνει στο κατόπι της Λέστερ και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για τίτλο.
Παράλληλα, ήθελε και την πρώτη της νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού ουδέποτε τα έχει καταφέρει!
Η Τσέλσι, δεν ήθελε επ' ουδενί να δει τους... μισητούς της συμπολίτες να φεύγουν νικητές από την έδρα της.
Και φυσικά ήταν διατεθειμένη να της... κόψει τον αέρα και τον βήχα, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Στους τσαμπουκάδες, οι «μπλε» απαντούσαν με τσαμπουκά.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει γιατί αυτό το ντέρμπι ήταν διαφορετικό. Και όπως είπε και ο Ποκετίνο, ήταν... υπόθεση ανδρών.