Προσδοκούν τη δική τους... Ανάσταση

Κρίσιμα παιχνίδια τις Νιούκαστλ, Σάντερλαντ και Νόριτς περιλαμβάνει το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! Στο δρόμο για την επιβίωση, οι «καρακάξες» φιλοξενούν την Κρίσταλ Πάλας, οι «μαυρόγατες» έχουν ταξιδέψει στο Στόουκ, ενώ τα «καναρίνια» έχουν πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Άρσεναλ.  



Προσδοκούν τη δική τους... Ανάσταση

Το φίλαθλο κοινό στην Αγγλία μπορεί να περιμένει τις εξελίξεις γύρω από την εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά από τη Λέστερ, όμως, το σημερινού «μενού» θα μπορούσε να έχει προκαλέσει και ... αϋπνίες στους οπαδούς των Νιούκαστλ, Σάντερλαντ και Νόριτς.

Οι «καρακάξες», πήραν ανέλπιστο βαθμό στο «Άνφιλντ» πριν από μια εβδομάδα, βρίσκονται στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας και υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας, του πρώην προπονητή τους, Άλαν Πάρντιου. Ο Ράφα Μπενίτεθ μοχθεί για να φέρει εις πέρας την αποστολή της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία, με τους «αετούς» να μη διανύουν καλή σεζόν, αλλά να μη διατρέχουν και άμεσο κίνδυνο αυτή τη στιγμή...

Στο «Μπριτάνια», η Σάντερλαντ δοκιμάζεται απέναντι στη Στόουκ, με τις «μαυρόγατες» να έχουν ξεφύγει... έστω και λόγω της υπεροχής τους στη διαφορά τερμάτων, από την επικίνδυνη ζώνη, όμως, όπως θα πρέπει να κάνουν το χρέος τους απέναντι στη Στόουκ, θα περιμένουν να μάθουν αν η Άρσεναλ θα επιδείξει την ανωτερότητά της, το απόγευμα, κόντρα στη Νόριτς.

Τα «καναρίνια» έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο στο «Έμιρεϊτς» από τη στιγμή που η ομάδα του Βενγκέρ θέλει να τερματίσει στην 3η θέση για να εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Γουότφορντ που βρίσκεται υπό την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας όσον αφορά στον άνθρωπο που θα κάθεται την επόμενη σεζόν στον πάγκο, φιλοξενεί την υποβιβασμένη Άστον Βίλα, η Έβερτον που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τους «hornets» όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, αντιμετωπίζει τη Μπόρνμουθ, ενώ, η Γουέστ Χαμ που διατηρείται στο ... κατόπι της Γιουνάιτεντ για την καλύτερη στο Γιουρόπα Λιγκ, κοντράρεται με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς».

Το σημερινό (30/4) πρόγραμμα για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Γουότφορντ – Άστον Βίλα (17:00)

Έβερτον – Μπόρνμουθ

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας

Στόουκ – Σάντερλαντ

Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ

Άρσεναλ – Νόριτς (19:30)