Νίκη... τίτλου στις καθυστερήσεις η «Μπόρο»!

Με γκολ του Φορσό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μίντλεσμπρο επικράτησε 2-1 της Ρέντινγκ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και πλέον, η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα αναρριχήθηκε στην κορυφή και το +2 από τη Μπέρνλι!  



Νίκη... τίτλου στις καθυστερήσεις η «Μπόρο»!

Η «Μπόρο» έχει πλέον τα ίδια παιχνίδια με τους «clarets», αλλά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είχε την τύχη της στα χέρια της, έστω κι αν αυτό την άγχωσε για να βρεθεί πλέον στην κορυφή με διαφορά δύο βαθμών.

Ο Ενσουέ στο 10ο λεπτό από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ για τη νέα πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον Σάιμον Κοξ να ισοφαρίζει προσωρινά για τη Λιντς στο 54ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η λύτρωση και η ... νίκη τίτλου για τη Μίντλεσμπρο στο αποψινό ματς, ήρθε με τον Φορσό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-1!

Στο άλλο εξ αναβολής ματς της βραδιάς για την 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, η Λιντς εξασφάλισε σχεδόν και μαθηματικά την παραμονή της με το εκτός έδρας 2-1 επί της Μπέρμιγχαμ. Τα «παγώνια», πέντε ματς πριν από το φινάλε της σεζόν, έχουν διαφορά 14 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι «μπλε» έμειναν στο -9 από τη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου...

Ο Στιούαρτ Ντάλας ήταν εκείνος που σκόραρε στο 11ο και το 50ο λεπτό του αγώνα στο «St. Andrew's», για να μειώσει Ντόναλντσον στο 53'. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Λιντς λόγω της αποβολής του Μόουατ στις καθυστερήσεις.

Για τη LeagueOne, η Γουόλσολ με το εκτός έδρας 2-1 επί της Τζίλιγχαμ έφτασε στους 71 βαθμούς, είναι πρώτη στη ζώνη των πλέι-οφ και έχει και παιχνίδι λιγότερο από τη Μπέρτον που βρίσκεται στη δεύτερη από τις θέσεις της απευθείας ανόδου, στο +5 αυτή τη στιγμή.

Από κοντά για να διεκδικήσει συμμετοχή στο μίνι – πρωτάθλημα μετά την κανονική διάρκεια, η Μπάρνσλεϊ που επιβλήθηκε επίσης με σκορ 2-1 της Όλνταμ, αφήνοντάς τη να συνεχίσει ν' αγχώνεται για την επιβίωση στην κατηγορία.

Λούτον και Νοτς Κάουντι πήραν νίκες με σκορ 1-0 απέναντι στις Ντάγκεναμ και Χάρτλπουλ αντίστοιχα, στα ματς της LeagueTwo.