Χρήσιμη ήττα για Ουαλία

Ακόμα μια φορά η Ουαλία παρουσίασε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική της διάθεση, γνωρίζοντας τη φιλική ήττα με σκορ 1-0 από την Ουκρανία στο Κίεβο.  

Advertisement
Χρήσιμη ήττα για Ουαλία

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν, δίχως τους Μπέιλ και Ρόμπσον – Κανού, έδειχνε μεν ικανή να επιβληθεί, κυκλοφορούσε τη μπάλα με άνεση, δεν είχε διατρέξει κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι, όμως δεν απειλούσε και με την πρώτη ευκαιρία δέχθηκε το γκολ.

Μια στημένη φάση στο 27ο λεπτό και μια... παιδική αντίδραση της άμυνας της Ουαλίας, έδωσαν την ευκαιρία στον Γιαρμολένκο να βρεθεί ολομόναχος μέσα στην περιοχή του Χένεσι και να σουτάρει δυνατά για το 1-0 των Ουκρανών.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ουαλών θα... έβγαζε καπνούς από τον εκνευρισμό του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το φάουλ και την ευκολία με την οποία πέρασε η κομπίνα των γηπεδούχων με μια πάσα.

Ο Τζο Άλεν με τις κινήσεις του στο χώρο του κέντρου και το γεγονός πως όλο το παιχνίδι της Ουαλίας περνούσε από τα πόδια του, ξεχώρισε, όμως το πρόβλημα της εκδήλωσης επίθεσης έγινε εμφανέστατο από την ομάδα του Κόουλμαν που όσο σταθερή κι αν παρουσιαζόταν.

Αν δεν μιλούσαμε για φιλικό ματς, τότε θα ήταν άδικο το αποτέλεσμα για τους «δράκους», όμως, περισσότερο καλό μπορεί να κάνει...