Φαν Χάαλ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο αποκλεισμός, ήρθε με χειροκρότημα από τον κόσμο που αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ και αυτό ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του μετά το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και το τέλος της πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ.  



Φαν Χάαλ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

«Δεν είμαι εκνευρισμένος... Είμαι απόλυτα περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Τα έδωσαν όλα και το κυριότερο είναι ότι το είδαν και το αναγνώρισαν και οι οπαδοί μας αυτό. Χειροκρότησαν στο φινάλε και ήταν αξιοσημείωτο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ, είχαμε φάσεις με τον Λίνγκαρντ, τον Μάτα, τον Φελαϊνί, τον Μαρσιάλ... Όμως μετά δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό αισθανθήκαμε στο ημίχρονο, ότι έκανε εκείνη τη στιγμή τη διαφορά. Εμείς στο Λίβερπουλ δεν πετύχαμε εκτός έδρας γκολ και το έκαναν οι αντίπαλοί μας στη δική μας έδρα. Προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως όλοι ήξεραν ότι ήταν πλέον πολύ δύσκολο να πετύχουμε τρία γκολ για να γυρίσουμε την κατάσταση. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε συνθήκες πίεσης, όμως δεν είχαμε τύχη αυτή τη φορά... Μακάρι να νικήσουμε τη Σίτι την Κυριακή για να τα δώσουμε όλα για την τετράδα στην Πρέμιερ...» είπε ο Ολλανδός τεχνικός.