Ντιλέινι: «Ο Μάρινερ μου είπε ότι δεν ήταν πέναλτι»

Την άποψη του Αντρέ Μάρινερ, που καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο η Λίβερπουλ πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, δημοσιοποίησε ο Ντέμιεν Ντιλέινι, αποκαλύπτοντας πως μετά το παιχνίδι του είπε σε σύντομη συζήτηση πως δεν θα το έδινε αν δεν το είχε υποδείξει ο βοηθός.



Ντιλέινι: «Ο Μάρινερ μου είπε ότι δεν ήταν πέναλτι»

Αξίζει να σημειωθεί πως ποδοσφαιριστής των «αετών», που χρεώθηκε την παράβαση, φρόντισε να μην ρίξει βέλη ώστε να μην επέλθει τιμωρία. Αναλυτικά η... μίνι επιστολή του στο Instagram, όπου πόσταρε φωτογραφία από την φάση:

«Μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν έκανα επαφή με τον Μπεντέκε και ΕΑΝ υπήρξε μια μικρή επαφή σίγουρα δεν τον εμπόδισα από το να συνεχίσει και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι ότι ήταν αρκετή για να υποδειχθεί πέναλτι στο 96ο λεπτό. Όταν καταλογίζεται ένα πέναλτι τόσο αργά στο παιχνίδι πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητο.

Περίμενα πάνω από μία ώρα για να μιλήσω με τους διαιτητές και για να είμαι δίκαιος με τον Αντρέ Μάρινερ μου είπε ότι δεν νομίζει πως ήταν πέναλτι αλλά εμπιστεύτηκε τον βοηθό του και γι' αυτό το έδωσε.

Με την διαιτησία του αγώνα και την καλή φυσική κατάσταση και των δύο ομάδων πιστεύω πως ήταν μια απίστευτα σκληρή απόφαση. Με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες της Λίβερπουλ τον Βιλφρέντ και τον Γιανίκ, κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου, η απόφαση ήταν πολύ σκληρή για τόσο αργά στο ματς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το καταπιώ και ελπίζω πως το έθεσα σωστά και δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις».

 

I can honestly say I didn't make contact with benteke today and IF there was slight contact I didnt impede him and certainly didn't feel there was enough to award a penalty in the 96th min... If a penalty is awarded that late it has to be unequivocal, I waited over an hour to speak with the officials and in fairness to Andre Marriner he said he didn't think it was a penalty but he trusted his linesman that much he awarded it. With the way the game was ref'd and the physicality of both teams it was unbelievably harsh. With how Wilfred and Yannick were man handled by Liverpool players over the course of the game, which I've no problem with, it was a really tough decision to take so late. All I can do is swallow it and hope to put this right. 🔴🔵🔴🔵

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Damien Delaney 🚮♻ (@ddelaney27) στις