Κλοπ: «Καθαρό πέναλτι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε διαφορετική άποψη από τον Άλαν Πάρντιου, που έκανε λόγο για αυστηρή απόφαση, μιλώντας για καθαρή παράβαση στο πέναλτι που κέρδισε ο Κρίστιαν Μπεντέκε, τον οποίο χαρακτήρισε «τέλεια αλλαγή».



Κλοπ: «Καθαρό πέναλτι»

«Αν βρίσκεσαι πίσω δεν είναι τόσο σημαντικό το πως και το γιατί. Το μόνο που ισχύει είναι πως η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Έπρεπε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας και να παραμείνουμε επιθετικοί. Ξέραμε πως υπήρχε ρίσκο σε αυτήν την επιλογή, αλλά τα βγάλαμε πέρα και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Η αλλαγή του Μπεντέκε ήταν τέλεια γιατί δούλεψε πολύ από την ώρα που μπήκε. Στην πρώτη του επαφή έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και μετά πήρε το πέναλτι. Έκανε την κίνηση και πήρε μια καθαρή παράβαση, εκτελώντας την με πολύ ψύχραιμο τρόπο. Μερικές φορές τα πάντα έχουν να κάνουν με το πάθος. Αυτό είδα και από τους παίκτες μου σήμερα, που αμύνθηκαν με όλο τους το είναι.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα, για την ώρα όλα μοιάζουν οκ. Πρέπει να αναρρώσουμε και να είμαστε έτοιμοι στην συνέχεια» σχολίασε.