Το... ξανασκέφτονται για Μουρίνιο!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δημοσίευμα της «Daily Mirror», η οποία αποκαλύπτει την πρόθεση των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ρίξουν τελικά «άκυρο» στον Ζοσέ Μουρίνιο, επιλέγοντας τον Ράιαν Γκιγκς!



Το... ξανασκέφτονται για Μουρίνιο!

Μόνο... δεδομένη δεν φαίνεται να είναι η πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν υπολογίσουμε τα όσα αναφέρει στην έκδοση της Κυριακής, η «Daily Mirror».

Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για επιθυμία των διοικούντων των «κόκκινων διαβόλων» να συνεχίσουν την... παραγωγή ταλέντων και τη διάκρισή τους μέσω της πρώτης ομάδας, συνεχίζοντας πολύ απλά το «έργο» που έχει ξεκινήσει από τη φετινή σεζόν ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του συλλόγου δεν... ψήνονται ιδιαίτερα για τον «Special One», κάνοντας στροφή στην περίπτωση του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος προτίθεται να πάρει εκ νέου στα χέρια του την ομάδα της καρδιάς του.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω βρετανικό δημοσίευμα, ο Μουρίνιο δεν θεωρείται πλέον το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που για να δουλέψει θα αξιώσει ένα μεγάλο μπάτζετ, για μεταγραφές από το «πάνω ράφι», δίχως να έχει ιδιαίτερη πρόθεση να... πειραματιστεί με νεαρούς, εγχώριους παίκτες.