Φαν Χάαλ: «Στόχος μας το Γιουρόπα Λιγκ»!

Ξεκάθαρος ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ σχετικά με τους στόχους που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν. Το Γιουρόπα Λιγκ σε πρώτο πλάνο, ακολουθεί το Κύπελλο Αγγλίας για τον Ολλανδό.  



Φαν Χάαλ: «Στόχος μας το Γιουρόπα Λιγκ»!

Πηγαίνοντας προς το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Λουίς Φαν Χάαλ γνωστοποίησε ποιοι είναι οι στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολλανδό, εξηγώντας πως εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει ο σύλλογος, θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

«Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτό το τρόπαιο, επομένως θα είναι φανταστικό για την ομάδα και για τους οπαδούς, όταν κερδίζεις έναν τίτλο», ανέφερε πρωτίστως.

«Και η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας επίσης, ήταν πριν πολλά, πολλά χρόνια, επομένως θα είναι επίσης φανταστικό να το κατακτήσουμε. Ένας τίτλος είναι πάντα κάτι περισσότερο από την πρώτη θέση, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος μας, γι 'αυτό και το Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ σημαντικό, ή η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα», επεσήμανε.