Στο μυαλό του Χότζον ο Ράσφορντ!

Από το καλό στο καλύτερο η καριέρα του Μάρκους Ράσφορντ που ... εκτοξεύεται! Ο Ρόι Χότζον, άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό όσον αφορά την παρουσία ή όχι του νεαρού άσου στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro της Γαλλίας!



Στο μυαλό του Χότζον ο Ράσφορντ!

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει προκαλέσει εντύπωση σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τα κατορθώματά του αλλά και με τον τρόπο που συνδύασε το ντεμπούτο του σε Γιουρόπα Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ, κατάφερε να... κερδίσει μια θέση στις σκέψεις του ομοσπονδιακού προπονητή των «τριών λιονταριών».

«Δεν λεω ότι θα είναι στην αποστολή ή ότι δεν θα είναι... Θέλω πάνω απ' όλα να συνεχίσει το ίδιο καλά και ν' αποδίδει όπως πρέπει. Τον έχω παρακολουθήσει τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε τον γνωρίζω αρκετά καλά και ξέρω πράγματα για εκείνον. Είναι στο... σύστημα παρακολούθησης της εθνικής ομάδας.

Παίζει και στο ηλικιακό τμήμα κ-18 και είναι από τους παίκτες που πιστεύουμε και σκεφτόμαστε ότι μπορούν να έχουν πιθανότητες και πολλές ελπίδες για να βρεθούν στο τμήμα ανδρών της Αγγλίας» είπε ο Ρόι Χότζον!