Οι επόμενες κινήσεις του Κλοπ

Μετά τους Γκρούγιτς και Μάτιπ, ποιοι θα είναι οι επόμενοι; Ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για προγραμματισμένη προσπάθεια του Γιούργκεν Κλοπ να πάρει στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι τους Γκέτσε και Ζιελίνσκι, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που θα διαβούν την πόρτα της εξόδου από το «Άνφιλντ»...  



Οι επόμενες κινήσεις του Κλοπ

Η πιο ρεαλιστική ευκαιρία για τίτλο χάθηκε με την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», απομένει το Γιουρόπα Λιγκ όμως εκεί ίσως είναι αρκετά πιο ζόρικα τα πράγματα για τους «κόκκινους».

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέρει ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να χτίσει το σύνολο των επόμενων ετών όπως ακριβώς το θέλει και το σκέφτεται ο ίδιος και σε αυτές τις σκέψεις του, φαίνεται ότι υπάρχει τόσο ο Μάριο Γκέτσε από τη Μπάγερν Μονάχου, φυσικά λόγω και της συνεργασίας που είχαν στη Ντόρτμουντ οι δυο τους, όσο και ο Πολωνός χαφ της Έμπολι (δανεικός από την Ουντινέζε), Πιοτρ Ζιελίνσι.

Πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τον δανεισμό του στη Φενέρμπαχτσε, ενώ, ονόματα όπως των Σιμόν Μινιολέ, Κριστιάν Μπεντεκέ και Τζο Άλεν, «φιγουράρουν» στη λίστα με τους υπό παραχώρηση.

Όσον αφορά τον Βέλγο πορτιέρο, υπέγραψε μεν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να του δείχνει την εμπιστοσύνη του, αλλά εκείνος συνεχίζει να δείχνει μακριά από τον καλό του εαυτό...