Εποχή Γκουαρντιόλα στη Σίτι!

Επέλεξε! Στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι θα κάθεται από το καλοκαίρι του 2016 ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς με κάθε επισημότητα, οι «πολίτες» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Καταλανού για τρία χρόνια!



Εποχή Γκουαρντιόλα στη Σίτι!

Ούτε η Τσέλσι, ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Πεπ Γκουαρντίολα επέλεξε και θα συνεχίσει από το ερχόμενο καλοκαίρι την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι!

Μπορεί να μην προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση, ωστόσο η Σίτι κράτησε το καλύτερο για το τέλος, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με τον τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Καταλανός θα αναλάβει τα ηνία των «πολιτών» το ερχόμενο καλοκαίρι, οι οποίοι τονίζουν στην ανακοίνωσή τους πως προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση από σεβασμό στον Μανουέλ Πελεγκρίνι και την φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το μέλλον του.

Παράλληλα, η Σίτι γνωστοποιεί πως υπήρξαν συζητήσεις για την πρόσληψη του Γκουαρντίολα το 2012, όταν αυτός μετά τη Μπαρτσελόνα, συνέχισε την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ώστε να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι από τη σεζόν 16/17 και μετά. Το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις ήταν μια εκ νέου έναρξη των συζητήσεων που διακόπηκαν το 2012.

Από σεβασμό προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους παίκτες, ο σύλλογος θέλει να δημοσιοποιεί την απόφασή του, ώστε να απομακρύνει το περιττό βάρος της φημολογίας. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος υποστηρίζει πλήρως την απόφαση να προβούμε στην ανακοίνωση αυτή, είναι απολύτως αφοσιωμένος στην επίτευξη των στόχων του μέσα στη σεζόν, έχοντας τον σεβασμό και τη δέσμευση όλων των εμπλεκομένων με την ηγεσία του συλλόγου».