Η Λίβερπουλ «τα σπάει» για Γκέτσε!

Την επανένωσή του με τον Μάριο Γκέτσε επιθυμεί ο Γιούργκεν Κλοπ , με τη Λίβερπουλ τα προτίθεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, καταθέτοντας τη ρήτρα των 50 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου!



Η Λίβερπουλ «τα σπάει» για Γκέτσε!

Σε μία σπουδαία μεταγραφή θέλει να προχωρήσει η Λίβερπουλ!

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερία «Bild», ο Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει το κατά πόσο είναι εφικτή η απόκτηση του Μάριο Γκέτσε από την Μπάγερν Μονάχου, ενός παίκτη που από ταλέντο, τον έκανε αστέρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα λοιπόν, ο Γερμανός κόουτς επιθυμεί την επανένωσή του με το «παιδί» του, με τους «κόκκινους» να πρέπει να προσφέρουν το ποσό των 50 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, μιας και τόσα είναι τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο του παίκτη για την αποδέσμευσή του από τη Μπάγερν Μονάχου.

Στην παρούσα φάση, ο 23χρονος είναι τραυματίας και δεν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τον Φλεβάρη. Αν λοιπόν η ομάδα του Μερσεϊσάιντ δεν κινηθεί για τον Γερμανό άσο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάλλιστα κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.