Για την ώρα, χωρίς χειμερινές μεταγραφές η Λίβερπουλ

Διάθεση να εμπιστευτεί το υπάρχον υλικό δείχνει ο Γιούργκεν Κλοπ, που όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του το ποσοστό να κάνει χειμερινές μεταγραφές η Λίβερπουλ είναι αρκετά χαμηλό.



Για την ώρα, χωρίς χειμερινές μεταγραφές η Λίβερπουλ

«Είναι πολύ πιο σημαντικό να δουλεύεις με τα άτομα που έχεις και αν τους εμπιστεύεσαι πρέπει να τους το δείχνεις και να το αισθάνονται. Και όχι μόνο για δυο μέρες.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι την κατάσταση. Εάν έχουμε προβλήματα, τότε δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα, αλλά ίσως να οφείλονται στην συγκέντρωση ή άλλα πράγματα. Δεν ξέρουμε επίσης εάν οι παίκτες που θα πάρουμε θα τα πάνε καλύτερα. Θα σας συμβούλευα να χαλαρώσετε και θα δούμε τι θα γίνει.

Εάν χρειαζόμαστε κάτι, θα το κάνουμε, αλλά δεν θα μιλήσουμε γι' αυτό νωρίτερα. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Δεν πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση. Δουλεύουμε 24 ώρες την ημέρα. Δεν σας κρύβω, βλέπουμε παίκτες σε βίντεο και μπορεί να τους πάρουμε τον χειμώνα, το καλοκαίρι ή και ποτέ. Δεν ξέρω για την ώρα» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.