Σίρλε: «Παραμένει μεγάλη ομάδα η Γιουνάιτεντ»

Η Βόλφσμπουργκ άξιζε πέρα ως πέρα την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Αντρέ Σούρλε, που αν και δεν μπορούσε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες παρά τον αποκλεισμό που υπέστη από τους ομίλους.



Σίρλε: «Παραμένει μεγάλη ομάδα η Γιουνάιτεντ»

Ο Γερμανός άσος των «λύκων», δήλωσε:

«Ήταν μια τεράστια βραδιά για εμάς... Το αξίζαμε και με το παραπάνω το αποτέλεσμα που πήραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σημαντική πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κάναμε λίγο κακό ξεκίνημα γιατί δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, αλλά κάπου εκεί μίλησε η ποιότητα που μας διακρίνει ως ομάδα. Μετά το 2-2, μάθαμε ότι η Αϊντχόφεν είχε σκοράρει και θα μπορούσαμε να έχουμε μείνει εμείς εκτός αν δεχόμασταν κι άλλο γκολ στην αλλαγή του μομέντουμ, όμως, ήμασταν εμείς αυτοί που πετύχαμε τρίτο τέρμα με τον Νάλντο για να πάρουμε την πρόκριση».

Ερωτηθείς για τη Γιουνάιτεντ και αν ο αποκλεισμός από τους ομίλους έρχεται σαν επιβεβαίωση της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ο Σίρλε αρκέστηκε να τονίσει:

«Δεν είναι η ομάδα μου η Γιουνάιτεντ και δεν μπορώ να σας πω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά... Όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι παραμένει μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μικρές λεπτομέρειες κρίνουν αποτελέσματα και προκρίσεις και αυτά τα μικρά πράγματα ήταν υπέρ μας αυτή τη φορά».