Κλοπ: «Ποτέ δεν μίλησα για πρωτάθλημα»!

Ξεκάθαρος σχετικά με τους στόχους και το που μπορεί να φτάσει η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, φρόντισε να επισημάνει πως ποτέ δεν έθεσε την ομάδα του διεκδικήτρια του τίτλου!



Κλοπ: «Ποτέ δεν μίλησα για πρωτάθλημα»!

Καμία πρόθεση να εξηγήσει τον λόγο που η Λίβερπουλ δεν είναι διεκδικήτρια του τίτλου μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, δεν είχε ο Γιούργκεν Κλοπ, μιας και ο ίδιος ποτέ δεν μίλησε για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, από τότε που ήρθε στους «κόκκινους».

«Δεν είπα στο παρελθόν ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου, γιατί να εξηγήσω τώρα γιατί δεν είμαστε; Πραγματικά δεν χρειάζεται να μιλήσω γι' αυτό», επεσήμανε σε πρώτο βαθμό.

«Για εμάς, εδώ που βρισκόμαστε στην βαθμολογία, είναι σημαντικό πάντα να είμαστε στη μέση. Όχι να ζητωκραυγάζουμε όταν κερδίσουμε και να τρελαινόμαστε όταν χάνουμε. Δεν είναι ένας έλεγχος της... πραγματικότητας, είναι απλά ένα κακό παιχνίδι», προσέθεσε, για να συμπληρώσει:

«Παίξαμε αυτό το ματς και αυτή τη στιγμή προσπαθώ να καταλάβω το γιατί. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να καταλάβουμε το γιατί. Εάν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν αισθάνεσαι τις ήττες, τότε κάτι πάει λάθος. Αισθανθήκαμε αυτή την ήττα. Ξέρουμε ότι σήμερα την αξίζουμε, αλλά πονάει».