Βενγκέρ: «Θα πάρουμε σοβαρά το Γιουρόπα Λιγκ»

Αν το βράδυ της Τρίτης (24/11) ή σε δύο εβδομάδες η Άρσεναλ δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα επιδιώξει μια διάκριση εκεί σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Θα πάρουμε σοβαρά το Γιουρόπα Λιγκ»

«Αν έρθουν έτσι τα πράγματα, τότε θα πάρουμε σοβαρά την διοργάνωση. Αλλά δεν έχουμε μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ακόμη. Θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζουμε Τρίτη και μετά Σάββατο και στο Γιουρόπα Λιγκ Πέμπτη και μετά Κυριακή. Δεν βλέπω διαφορά. Άλλωστε υπάρχουν και πολλά παραδείγματα ομάδων που έχουν πάρει σοβαρά την διοργάνωση και έχουν κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα και η Σεβίλλη είναι ανάμεσα σε αυτά» σχολίασε ο Αλσατός κόουτς και προσέθεσε για την κατάσταση του ομίλου και συγκεκριμένα το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου:

«Εάν η Μπάγερν δεν κερδίσει τότε θα μπορούσε να τερματίσει ακόμη και δεύτερη, αφού πρέπει να πάει στο Ζάγκρεμπ την τελευταία αγωνιστική και εκεί θα είναι δύσκολο. Θα θέλει να κερδίσει μπροστά στον κόσμο της. Θα ήταν ανόητο να σκεφτεί κάποιος ότι θα χάσουν επίτηδες για να μας αφήσουν σκοπίμως εκτός».