Class of… '15 (vids/pics)

Η «Class of '92» έδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου 23 χρόνια αργότερα! Με ενορχηστρωτές τους αγέραστους Μπέκαμ-Σκόουλς η μεικτή ομάδα της Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας επικράτησε 3-1 αυτής της μεικτής κόσμου στο φιλικό του «Ολντ Τράφορντ» για την οικονομική ενίσχυση της Unicef. Σκόρερ του αγώνα τρεις πρώην της Μαν. Γιουνάιτεντ, οι «Σκόλζι», Όουεν (2) και Γιορκ! Αντικατέστησε τον πατέρα του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ενώ στην συνέχεια έπαιξαν και μαζί!



Class of… '15 (vids/pics)

Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, στον απόηχο των τραγικών γεγονότων στην Γαλλία, κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο «Θέατρο των Ονείρων» για να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να μάθουν στους μικρότερους γιατί ο κόσμος τους έχει λατρέψει τόσο πολύ και δύσκολα θα τους ξεχάσει.

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να μην φόρεσε το περιβραχιόνιο των «φιλοξενούμενων», αφού όπως επιβεβαίωσε αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε το παιχνίδι (μαζί με τον Πατρίκ Βιεϊρά) δεν γινόταν να παραβρεθεί εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά και πάλι πήγε σε καλά χέρια. Αυτά του Λουίς Φίγκο.

Αφού, λοιπόν, ο Μπέκαμ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς, μπήκε στο χορτάρι για να δείξει πόσο... νωρίς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Με μια μπαλιά-διαβήτη για τον Πολ Σκόουλς το σκορ έγινε 1-0, για να ακολουθήσει και το 2-0 στο δεύτερο μέρος από τον Μάικλ Όουεν και συνεργασία των δύο προηγούμενων.

Το 2-1 έγινε ένα τέσσερα λεπτά αργότερα (67') από τον Ντουάιτ Γιορκ, επίσης πρώην «κόκκινο διάβολο». Το τελικό 3-1 έγινε με το δεύτερο γκολ του Όουεν λίγο πριν το φινάλε. Τέλος, ο Σκόουλς είχε επίσης την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει ο κόσμος (75.500 -σχεδόν- άτομα παρακολούθησαν το ματς)!

Σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές του απογεύματος, ο Μπέκαμ έδωσε την θέση του στον γιο του, Μπρούκλιν, ενώ λίγο αργότερα ξανά πέρασε στο παιχνίδι αντί του Σολ Κάμπελ για να παίξει δίπλα στον πρωτότοκό του!

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι:

Το «ευχαριστώ» του Μπέκαμ στον κόσμο:

 

 

Επιστροφή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σερ Άλεξ...

... που πριν λίγο είχε χαιρετηθεί με τον Ροναλντίνιο:

Μπέκαμ και Φίγκο, οι δύο αρχηγοί, πριν την σέντρα:

Μία λέξη. Συγκίνηση!

Η στιγμή της κεφαλιάς του Σκόουλς:

Ο Μπέκαμ με το κλασσικό του στυλ:

Πόσες αναμνήσεις πρέπει να ξανά αισθάνθηκαν οι δυο τους με αυτόν τον πανηγυρισμό...

Δυο θρύλοι μάχονται για την μπάλα:

Ακόμη μία μαγική σέντρα του Μπέκαμ:

 

 

Ροναλντίνιο και Σίμαν χαιρέτησαν ο ένας τον άλλο μετά από εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου πάνω από το δοκάρι, αφού πριν από 13 χρόνια ο πρώτος είχε σκοράρει ένα εντυπωσιακό τέρμα στην τότε μονομαχία τους:

Ο Νίκι Μπατ αποχώρησε με τραυματισμό, ίσως να είναι και αρκετά σοβαρός, από τον αγωνιστικό χώρο:

«Ρόνι» και Κάραγκερ:

Ο Πίτερ Κράουτς έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια για γκολ, υπό το χαρακτηριστικό βλέμμα του Πιερλουίτζι Κολίνα:

Πανηγυρισμοί για το 2-0 του Όουεν:

Το ζέσταμα του Μπρούκλιν Μπέκαμ λίγο πριν αντικαταστήσει τον πατέρα του:

Η στιγμή της αλλαγής:

 

 

OFF: David Beckham gets a standing ovation from Old TraffordON: Brooklyn Beckham replaces his father for the final 15 minutesFamily business. 😎

Posted by Squawka on Saturday, 14 November 2015

 

Πανηγυρισμοί και από την απέναντι πλευρά στο 2-1 του Γιορκ:

Ο Ροναλντίνιο ζήτησε πέναλτι λίγο πριν το 3-1 αλλά δεν του δόθηκε. Πώς αντέδρασε; Μα φυσικά...

Και γενικά, το ματς είχε να προσφέρει μόνο χαμόγελα: