Ξαναβρήκε τους φίλους του ο Σβαϊνστάιγκερ (pic)
Η ενσωμάτωσή του στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για τα φιλικά με Γαλλία και Ολλανδία, έδωσε την ευκαιρία στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να επιστρέψει στο Μόναχο και τις εγκαταστάσεις της Μπάγερν, όπου πέρασε τα προηγούμενα 17 χρόνια της καριέρας του, ενώ, τα είπε και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο νυν χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άφησε πίσω τους Βαυαρούς και πλέον δοκιμάζει την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ, επέστρεψε στην πατρίδα του και προπονήθηκε με τα «πάντσερ» στις εγκαταστάσεις που γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά.
Επί 17 χρόνια βρισκόταν εκεί, έχει αφήσει μόνο καλούς φίλους, ενώ έχει και ιδιαίτερη σχέση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σήμερα, στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, από τη στιγμή που και η Μπάγερν έκανε προπόνηση σε άλλο γήπεδο των εγκαταστάσεών της, ο «Σβάινι» τα είπε με τον Ισπανό κόουτς, ενώ, μέσω των social media φρόντισε να δείξει πόσο ωραία περνάει τώρα που ξαναβρήκε τους καλούς τους φίλους, Μίλερ και Νόιερ.