Τα «έβαλε» με τον κόσμο που έφυγε ο Κλοπ (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αποχώρηση φίλων της Λίβερπουλ αρκετά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας. «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και πρέπει να μάθουμε από αυτό» είπε για την εμφάνιση των «κόκκινων» στην εντός έδρας ήττα (1-2) από την ομάδα του Πάρντιου.



Τα «έβαλε» με τον κόσμο που έφυγε ο Κλοπ (video)

«Είδα αρκετό κόσμο να φεύγει από το γήπεδο. Ένιωσα μόνος εκείνη τη στιγμή. Από το 82’ μέχρι το 94’ μπορείς να βάλεις και οκτώ γκολ αν θες, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις γι’ αυτό», ήταν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού για τους… βιαστικούς τους «Άνφιντ», ενώ ανέφερε για την πρώτη του ήττα ως τεχνικός της Λίβερπουλ:

«Σήμερα αισθάνομαι άσχημα… Δεν ήταν απαραίτητο να χάσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, όμως στα πρώτα 15 λεπτά δεν υπήρχαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεχθήκαμε το γκολ και στη συνέχεια ξυπνήσαμε και αρχίσαμε να κάνουμε ευκαιρίες.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο τους δώσαμε την ευκαιρία να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Στη συνέχεια ξυπνήσαμε και πάλι, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε δεύτερο γκολ. Δεν αισθανόμαστε καλά γιατί δεν ήταν απαραίτητο να χάσουμε.

Πάντως τέτοιες εμφανίσεις δεν είναι αρκετές για εμάς. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και θα πρέπει να μάθουμε από αυτό».