Τουρέ: «Έμεινα λόγω Πελεγκρίνι»

Ένας δεύτερος πατέρας είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για τον Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Ιβοριανός χαφ υποστήριξε ενώ θα μπορούσε να έχει φύγει, παραμένει στους «πολίτες» λόγω του Χιλιανού προπονητή...  

Advertisement
Τουρέ: «Έμεινα λόγω Πελεγκρίνι»

Ο Τουρέ, πολλάκις έχει προκαλέσει σενάρια περί αποχώρησής του από το Μάντσεστερ και έχει δηλώσει δυσαρεστημένος με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο βρετανικός Τύπος, όμως, ο άνθρωπος για τον οποίο αγωνίζεται, τον κρατάει προσγειωμένο και δυνατό για να συνεχίσει να προσφέρει στη Σίτι.

«Έμεινα στη Σίτι ξεκάθαρα λόγω του Πελεγκρίνι. Πάντα μου μιλάει και με συμβουλεύει για όλα τα θέματα. Ξέρει για τη ζωή μου εκτός γηπέδου... Είναι κάτι σαν πατέρας για εμένα στις δύσκολες στιγμές μου και στις περιόδους που δεν είμαι καλά... Δεν το έχω αισθανθεί αυτό με κανέναν άλλον προπονητή στην καριέρα μου. Είχαμε κάνει μια κουβέντα πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν με τους συμπαίκτες μου και αποφασίσαμε ότι έπρεπε να τα δώσουμε όλα και για τον προπονητή μας, ώστε να μη χαθεί ξανά ο τίτλος» ήταν τα λόγια του Τουρέ.